Indické sabdží s cuketou a rajčaty

Indické sabdží s cuketou a rajčaty

Indické sabdží s cuketou a rajčaty

Minulý týden jsem se zúčastnila kurzu Indické vegetariánské kuchyně a naučila jsem se tam spoustu nových věcí a skvělých receptů. Ráda bych se s vámi o pár nejzajímavější a pro mě nejchutnějších podělila. Jelikož si indická kuchyně zakládá na pořádné dávce nejrůznějšího koření, určitě to nebude pro každého, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Mně osobně moc chutná.

Všechno koření jsem sehnala v Praze na Vinohradech v Budečské ulici v malém indickém obchůdku, který se jmenuje Čapátí. Určitě se ale dá koření sehnat přes internet a některé i ve zdravých výživách.

 

Kurz jsem absolvovala v rodinné škole vaření Cerexim a můžu jí jedině doporučit. Vybírat můžete z nejrůznějších kuchyní samozřejmě i naší české.

 

 

INGREDIENCE

 

POSTUP

 

Můžete podávat s Indickými plackami čapátí, spoustu receptů najdete na internetu, v podstatě je to jen mouka, voda a ghí. Já ale sabdží nejraději jím s rýží, je to na vás co si vyberete. 🙂