Řepové carpaccio s pomerančem a bazalkovou marinádou

Řepové carpaccio s pomerančem a bazalkovou marinádou

Řepové carpaccio s pomerančem a bazalkovou marinádou

Na jaře je spousta lidí zvyklá absolvovat nejrůznější detoxikační kúry či půsty, které v některých případech, pokud v tom člověk není zblěhlý a nemá dostatek informací mohou být až zdraví nebezpečné.

Proč se trápit tím, že nebudu několik dní vůbec jíst, když to jde mnohem jednodušeji a pro lidský organismu zdravěji? Stačí omezit tučná jídla, maso, mléčné výrobky, lepek a naopak zařadit do jídelníčku hodně vody a čerstvého ovoce a zeleniny. Třeba taková červená řepa je skvělý antioxidant a navíc napomáhá detoxikovat játra.

Proto zkuste třeba tento recept na řepové carpaccio se skvělou bazalkovou marinádou a s pomerančem.



4 porce, 20 minut příprava, 12 hodin marinování

VEGETARIÁNSKÉ, VEGANSKÉ


INGREDIENCE

Marináda

POSTUP